Fill the blanks Questions with Answers for SBI PO/ Clerk ,SSC CGL 2018 all Upcoming Competitive Exams

Fill the blanks Questions with Answers

Fill the blanks Questions with Answers /Fill the blanks Questions with Answers for SBI Clerk 2018 /Fill the blanks Questions with Answers for SBI PO 2018/Fill the blanks Questions with Answers for SSC CGL 2018 /Fill the blanks with suitable Word / Fill the blanks / Fill in the Blanks / Fill the blanks with appropriate Word / Fill the blanks with suitable Word English / Fill the blanks with suitable Word / Fill the blanks Questions Answers /Fill the blanks Questions /Fill the blanks Questions with Answers for Railway Exams / Fill the blanks Questions with Answers for all upcoming competitive exams/Fill in the blanks Questions with Answers/ Fill in the blanks Questions /Fill the blanks 

Fill the blanks Questions with Answers

Fill the blanks Questions with Answers

Q1. He held ________ to the books passionately.

(a) on

(b) in

(c) off

(d) away

 

Q2. There is only one member who has not paid his ________ and he has promised to pay before the end of this month.

(a) remittance

(b) honorarium

(c) subscription

(d) allowance

 

Q3. The teacher gives many examples to________ the idea contained in the poem.

(a) bring about

(b) bring In

(c) bring forth

(d) bring out

 

Q4. The rich parents decided to send their two sons to Eton the stronghold of the ______of the rich.

(a) parents

(b) ancestry

(c) pedigree

(d) progeny

 

Q5. The magnificent ________ temple was constructed by the Chinese.

(a) eight-centuries-old

(b) eight-century’s-old

(c) old-eight centuries

(d) eight-century-old

 

Q6. Madhu has not been able to recall where________ .

(a) does she live

(b) she lived

(c) did she live

(d) lived the girl

 

Q7. If I hadn’t come along at that moment Rahim ________ the one arrested instead of the real thief .

(a) might been

(b) may have been

(c) can have been

(d) could have been

 

Q8. It’ll rain soon ________ ?

(a) won’t it

(b) bought it

(c) isn’t It

(d) may it

 

Q9. They needn’t worry ________ ?

(a) isn’t it

(b) doesn’t it

(c) don’t it

(d) heed they

 

Q10. King George V’s accession ________ the throne was celebrated with great pomp.

(a) for

(b) with

(c) against

(d) to

 

 

 

Competitive Exams Coaching :
Education World is providing comprehensive, expert and high level coaching for All Competitive Exams . Highly qualified faculty of each subject of Competitive Exams i.e Maths , Reasoning, English, General awareness, is available at Education World .

Faculty members provide coaching using latest techniques along with that there is excellence study material prepared by highly qualified and experience staff. Regular practice tests for All Competitive Exams are also conducted. As per the need of students doubt clearance classes are also provided to All Competitive Exams students.

The tricks and shortcut methods being taught in Education World are very helpful to the students to crack Competitive Exams. Besides this, Individual attention is paid to each and every student. The students are provided with assignments and worksheets as their pattern.

As the mission of Education World is to impart value based education to one and all at affordable cost. So very low fee is charged from the students. The infrastructure of Education World is ultra modern and the faculty members are also using projector methods for teaching the students.
The vision of Education World is to shape up future leaders in all spheres of life. Education World has given uncountable selections since its inception w.e.f 26 May 2014 along with producing toppers in various competitive exams and education world will keep doing good work for the society in the coming years.

 

 

 

  1. a
  2. c
  3. d
  4. d
  5. d
  6. b
  7. d
  8. a
  9. d
  10. d

 

View Answers

 

 

English Study Material

Quantitative Aptitude Study Material

Reasoning Study Material

G.K  Material for Banking

Computer Study Material

Click here for G.K & Computer Quiz for all Competitive Exams

Click here for General Study Material 

Click here for CSAT Study Material

Quote of the Day

Previous year Question Papers for all competitive exams

Follow us on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *