SENTENCE IMPROVEMENT for SBI Clerk 2018, Railway Exams & all Competitive Exams

SENTENCE IMPROVEMENT for SBI Clerk 2018

SENTENCE IMPROVEMENT for SBI Clerk 2018 /SENTENCE IMPROVEMENT QUESTIONS / SENTENCE IMPROVEMENT QUESTIONS FOR COMPETITIVE EXAMS /SENTENCE IMPROVEMENT QUESTIONS FOR BANKING /SENTENCE IMPROVEMENT QUESTIONS FOR BANK EXAMS / SENTENCE IMPROVEMENT QUESTIONS FOR SSC EXAMS 

SENTENCE IMPROVEMENT for SBI Clerk 2018 : SENTENCE IMPROVEMENT are asked in every Competitive exams. Most of the questions asked in SSC , UPSC,PCS, Bank exams are based on the grammar usage. SENTENCE IMPROVEMENT QUESTIONS for all upcoming Competitive Exams like SBI CLERK ,Railway Exams, PPSC inspector recruitemnt ,IBPS PO/ Clerk, IBPS RRB, SBI PO, SSC CGL \ CHSL\ MTS, PCS, UPSC, IAS ,etc.

SENTENCE IMPROVEMENT for SBI Clerk 2018

SENTENCE IMPROVEMENT for SBI Clerk 2018

Directions: In the following questions, a sentence/ part of the sentence is printed in bold. Below are given alternatives which may improve the bold part. Choose the correct alternative. In case no improvement is needed, your answer is No Improvement.

Q1. Please report to me when you are turn back from Delhi.
(a) you have returned back from
(b) you return from
(c) you returned back from
(d) No Improvement

 

Q2. Exercise is benevolent to good health.
(a) beneficial
(b) beneficent
(c) bounteous
(d) No improvement

 

Q3. In case if it rains, I shall not visit you.
(a) If so
(b) In case of
(c) In case
(d) No improvement

 

Q4. Because the enemy had a reputation for engaging in sneak attacks we were frequently on the alert .
(a) occasionally
(b) inevitably
(c) constantly
(d) No improvement

 

Q5. God has bestowed man unusual gifts.
(a) bestowed with man
(b) bestowed for man
(c) bestowed on man
(d) No improvement

 

Q6. He told me that he was married four years.
(a) over four years
(b) four years ago
(c) about four years
(d) No Improvement

 

Q7. For me, money is only the means to an end.
(a) only means
(b) only the mean
(c) only a means
(d) No improvement

 

Q8. You should not boasting of your achievements.
(a) boast for
(b) boast at
(c) boast of
(d) No improvement

 

Q9. We eat that we may live.
(a) might
(b) shall
(c) should
(d) No Improvement

 

Q10. When the Inspector of Police said this,we knew whom he was eluding.
(a) intending
(b) referring to
(c) hinting
(d) No improvement

 

 

 

Competitive Exams Coaching :
Education World is providing comprehensive, expert and high level coaching for All Competitive Exams . Highly qualified faculty of each subject of Competitive Exams i.e Maths , Reasoning, English, General awareness, is available at Education World .

Faculty members provide coaching using latest techniques along with that there is excellence study material prepared by highly qualified and experience staff. Regular practice tests for All Competitive Exams are also conducted. As per the need of students doubt clearance classes are also provided to All Competitive Exams students.

The tricks and shortcut methods being taught in Education World are very helpful to the students to crack Competitive Exams. Besides this, Individual attention is paid to each and every student. The students are provided with assignments and worksheets as their pattern.

As the mission of Education World is to impart value based education to one and all at affordable cost. So very low fee is charged from the students. The infrastructure of Education World is ultra modern and the faculty members are also using projector methods for teaching the students.
The vision of Education World is to shape up future leaders in all spheres of life. Education World has given uncountable selections since its inception w.e.f 26 May 2014 along with producing toppers in various competitive exams and education world will keep doing good work for the society in the coming years.

 

 

  1. b
  2.  a
  3. c
  4. c
  5. c
  6. b
  7. c
  8. c
  9.  d
  10.  b
View Answers

 

English Study Material Quantitative Aptitude Study Material

Reasoning Study Material

G.K  Material for Banking

Computer Study Material

Click here for G.K & Computer Quiz for all Competitive Exams

Click here for General Study Material 

Click here for CSAT Study Material

Quote of the Day

Previous year Question Papers for all competitive exams

Follow us on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *